Hanspeter Nüesch

Billy & Ruth Grahamin elämä

19,90 

Kukaan ei ole saarnannut evankeliumia niin monille kuin evankelista Billy Graham. Mutta tämän poikkeuksellisen miehen takana oli yhtä poikkeuksellinen nainen. Ruth Grahamin rakkaus, tuki, rukoukset ja oma työpanos auttoivat Billy Grahamia tekemään väsymättä Jumalan valtakunnan työtä.
Kirjassa on lähes sata valokuvaa ja runsaasti aiemmin julkaisemattomia anekdootteja. Se esittelee valloittavan pariskunnan, joka on omistautunut avioliitolleen ja asialleen. Kirja paljastaa, mihin perustuivat usko ja rakkaus, jotka vaikuttivat ratkaisevasti tämän avioparin elämään, työhön ja henkiseen perintöön.
”Hanspeter tutki perhettäni satojen tuntien ajan. Hän otti talteen joka ikisen kirjan ja artikkelin, joka perheestäni oli kirjoitettu tai jonka perheeni oli kirjoittanut. Hän hankki kaiken tiedon, mitä hänen ulottuvillaan oli: kirjoja, lehtiä, kirjeitä ja artikkeleita, joita en ollut koskaan nähnytkään ja joita en tiennyt olevan olemassakaan. Hanspeter näytti tietävän minusta ja perheestäni enemmän kuin minä. Hanspeterin innostus ja hänen kuuliaisuutensa hänen toteuttaessaan tehtävää kutsua, jonka hän koki saaneensa Jumalalta on kannattanut. Tuloksena on tämä kirja.”

Gigi Graham Hanspeter Nüesch on toiminut kolmekymmentä vuotta Campus Crusade for Christ International -järjestön Sveitsin-johtajana. Hän on Christliches Zeugnis -sanomalehden päätoimittaja. Nüesch on myös ollut aloitteellinen kristillisissä yhteistyöhankkeissa useissa maissa. Hän ja hänen Vreni-vaimonsa asuvat Sveitsissä.

1 varastossa

Kuvaus
Lisätiedot
Arviot (0)
Kuvaus
Lisätiedot
Tuotekoodi

Ajankohtaista