Medialähetys Sanansaattajat r.y. (Sansa)

Olemme vuonna 1973 perustettu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö, joka on erikoistunut median välityksellä tehtävään lähetystyöhön. Sansa kustantaa kristillisiä radio- ja televisio-ohjelmia sekä muita mediasisältöjä Aasiaan, Afrikkaan ja Eurooppaan noin 40 kielellä.

Osion kuva

Enemmän kuin kauppa

Kun teet ostoksesi meillä, olet mahdollistamassa ilosanoman ja avun viemisen sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Ja samalla kun autat, voit ilahduttaa itseäsi tai ystäviäsi mukavilla lahjoilla. Saatavilla on hyvä valikoima kirjoja, kortteja ja erilaisia lahjatavaroita. Kaupan tuotteet tulevat pääosin kristillistä kustantajilta, osa tuotteista suoraan tekijöiltä. Selaile ja tee löytöjä – annetaan hyvän kiertää!

Sansakaupan toiminnasta huolehtii Raakel Iskanius apunaan verkkokauppatiimi. Myymälä sijaitsee Hyvinkäällä (Munckinkatu 67) ja on avoinna torstaisin kello 10–15. Sansakaupan edeltäjä, Lähetyskauppa Putiikki, täytti vuonna 2021 jo 20 vuotta.

Toimitusehdot

Verkkokaupassa noudatamme etämyynnistä säädettyä lakia. Etämyynti tapahtuu tässä tapauksessa Internetin välityksellä. Tervetuloa Sansakaupan asiakkaaksi!

Tilaaminen

Sansakaupasta voi tilata verkkokaupan lisäksi myös sähköpostilla raakel.iskanius@sansa.fi, puhelimella 050 564 3541 (arkisin 9–15) tai kirjeellä Medialähetys Sanansaattajat/Sansakauppa, PL 13 , 05801 Hyvinkää. Myymälä on avoinna torstaisin klo 10–15 osoitteessa Munckinkatu 67, Hyvinkää.

Tilauksiin, jotka eivät tule verkkokaupan kautta lisäämme laskutuslisän, joka on 2 €.

Toimitusaika

Toimitamme tilauksen 2–14 arkipäivän kuluessa postitse. Jos tilauksen toimitus viivästyy huomattavasti, ilmoitamme siitä sähköpostilla. Runsaasta valikoimastamme saattaa jokin tuote olla tilapäisesti loppunut. Useimmiten saamme kuitenkin puuttuvan tuotteen pienellä toimitusajalla, mikäli tuotetta ei ole loppuunmyyty.

Sansakauppa ei vastaa tilauksen myöhästymisestä tai peruuntumisesta, jos kyseessä on ylivoimainen este (lakko ym.).

Toimitusmaksu

Toimitusmaksu veloitetaan painon mukaan, katso Postin hinnasto >

Pyrimme toimittamaan kaikki tilauksen tuotteet samalla kertaa. Mikäli joudumme toimittamaan tuotteet useammassa lähetyksessä, siitä ei koidu asiakkaalle ylimääräisiä kuluja.

Pidätämme itsellämme oikeuden olla toimittamatta tilausta mikäli asiakkaalla tai samassa osoitteessa asuvalla henkilöllä on maksamattomia laskuja tai häiriöitä luottotiedoissa. Tarkistamme aina tilaajan luottotiedot. Emme hyväksy shekkejä tai käteismaksuja postitse.

Toimituksesta koskevat huomautukset on tehtävä seitsemän (7)päivän kuluessa tuotteiden vastaanotosta.

Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä www.paytrail.com

Maksutavoissa on myös MobilePay, jonka voi valita mennessään tilauksen maksamiseen.

Mikäli tilaaja on alle 18-vuotias, tulee hänen saada tilaukselleen huoltajan suostumus. Huoltajan suostumuksessa on oltava huoltajan allekirjoituksen lisäksi hänen puhelinnumeronsa. Suostumus toimitetaan kirjallisesti osoitteella Medialähetys Sanansaattajat ry, PL 13, 05801 Hyvinkää.

Tilaus toimitetaan paketin koosta riippuen joko toimitusosoitteeseen tai lähimpään postitoimistoon. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. Yksityishenkilöiden postilokero tai poste restante -osoitteisiin emme toimita tilauksia.

Kaupan ehtoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme.

Rekisteriseloste

Sansakaupalle annetut tiedot tallentuvat asiakasrekisteriimme, joka on samalla Sansan asiakasrekisteri. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Mikäli et halua postia tai haluat, että tietosi poistetaan kokonaan Sansan asiakasrekisteristä, ilmoita siitä meille osoitteeseen sansa@sansa.fi

Rekisteriseloste löytyy osoitteesta sansa.fi/asiakasrekisteri.

Jos asioit kaupassamme useasti, verkkokauppaan rekisteröinti helpottaa ja nopeuttaa ostamista. Verkkokauppaan rekisteröidyttyäsi sinun tarvitsee ostoksia tehdessäsi täyttää ainoastaan sähköposti- ja salasanatiedot, järjestelmä hakee automaattisesti syöttämäsi asiakastiedot. Voit itse päivittää mahdolliset muutokset osoitetiedoissasi. Lisäksi rekisteröidyttyäsi näet listan aiemmista tilauksistasi ja olet mukana kaikissa tuotearvonnoissa. Rekisteröintitiedot ovat hyvin suojattuja, ja vain sinun käytössäsi tässä verkkokaupassa, tietojasi ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Reklamaatiot

Kaikki toimituksiin liittyvät reklamaatiot tulee ilmoittaa seitsemän (7) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta joko sähköpostilla osoitteeseen raakel.iskanius@sansa.fi tai puhelimitse numeroon 050 564 3541.

Palautusoikeus

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Muovistaan avattua, virheetöntä CD/DVD/tietokoneohjelmaa ei voi palauttaa.

Tuotteen voit palauttaa maksutta käyttämällä postista saatavaa ASIAKASPALAUTUS –osoitekorttia. Tuotteen palautusosoitteemme on Medialähetys Sanansaattajat/Sansakauppa, PL 13, 05801 Hyvinkää. Postista saat palautuskuitin todisteeksi palautuksesta. Muistathan liittää palautuksen yhteydessä tilattujen tuotteiden lähetyslistan.

MobilePay seurakuntavierailuilla

Sansakaupan MobilePay numero seurakuntavierailuilla maksamista varten on 11166. Tekstikenttään on laitettava minkä luokan tuotteista on kyse, esim. kirjoja, musiikkia tms.

Asiakaspalaute

Asiakas voi lähettää mahdolliset huomautukset ja kysymykset sähköpostiosoitteeseen raakel.iskanius@sansa.fi tai numeroon 050 564 3541. Otamme mielellämme vastaan toiveita, että voimme kehittää Sansakaupan palvelua.

Medialähetys Sanansaattajat/Sansakauppa

PL 13
05810 Hyvinkää

Sansakaupan p. 050 564 3541 tai vaihde p.(019) 457 7700

e-mail: raakel.iskanius@sansa.fi

Y-tunnus: 0202008-0

Palstan kuva

Käyntiosoite:
Munckinkatu 67, Hyvinkää

Postiosoite:
PL 13, 05801 Hyvinkää

Puhelin: 050 564 3541 tai keskus (019) 457 7700
Puhelinvaihde on avoinna ma-pe klo 10–15.

Sähköposti: raakel.iskanius@sansa.fi

Palstan kuva

Kristillinen kirja- ja lahjatavarakauppa Sansakauppa:
avoinna torstaisin kello 10–15
Verkkokauppa palvelee 24/7

Kauppa toimii Sansan toimiston yhteydessä. Tervetuloa ostoksille ja tutustumaan Sansan työhön!

Reittiohjeet