Jukka Norvanto

1 + 2 Lukujen merkitys Raamatussa

14,90 

Raamattua ei tarvitse lukea kovin pitkälle, kun jo voi panna merkille, että luvut saavat Isossa Kirjassa paljon huomiota. Esimerkiksi jo luomiskertomuksessa selostetaan tarkasti, mitä tapahtui minäkin päivänä, ja sekin kerrotaan, että Jumala lepäsi kaikesta luomistyöstään seitsemäntenä päivänä. Heti kohta myöhemmin mainitaan yksityiskohtaisesti, minkä ikäisinä eri ihmiset kuolivat.

Lukujen luetteleminen jatkuu läpi Vanhan testamentin moninaisena, ja sama näköala tulee vastaan Uudessa testamentissa. Näistä monista yksityiskohdista lienee mahdollista päätellä, että Raamatussa myös lukuihin sisältyy viestiä, jota ei kannata ilman muuta ohittaa.

Tämän kirjan tarkoituksena on nostaa esiin tärkeimmät Raamatussa mainitut luvut sekä pohtia niiden merkitystä hengellisessä mielessä. Kirja ei käsittele numerologiaa, joka näkee alkukielten sanojen lukuarvoissa kätkettyä mystiikkaa ja pyrkii löytämään niistä salattuja viisauksia. Sen sijaan kirja käy keskustelua suomenkielisille ja keille tahansa ilmeisten lukujen raamatullisesta sanomasta.

21 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1496 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,
Kuvaus
Lisätiedot
Arviot (0)
Kuvaus
Lisätiedot
Tuotekoodi1496

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “1 + 2 Lukujen merkitys Raamatussa”

Ajankohtaista