Outi Peltoniemi

Pako narsistin otteesta

28,00 

Vaikea, psykopaattisia piirteitä sisältävä narsismi on valkeaan kaapuun verhottua pahuutta, salakavalasti piiloutuva kaltoinkohtelun muoto. Sen uhriksi joutuva huomaa yleensä liian myöhään, että kauniit sanat ja teot ovat ansaa. Narsisti sanelee pelin säännöt niin, että silmukka kiristyy koko ajan. Surullisinta on, että usein narsistin uhri jää komeasti pystytettyjen kulissien taakse ihan yksin.

Pako narsistin otteesta kuvaa riipaisevalla tavalla sitä painajaista, johon kuka tahansa meistä voi joutua. Tositapahtumiin perustuva romaani kertoo henkeäsalpaavasti avioliitosta karismaattisen narsistimiehen kanssa. Vaikka se on yhden naisen kokemuksiin, tunteisiin ja tapahtumiin pohjautuva tarina, se avaa yhteistä kokemusmaailmaa kaikille narsistin kaltoinkohtelun uhreille.

1 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Kuvaus
Lisätiedot
Arviot (0)
Kuvaus

Outi Peltoniemi on ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, sielunhoitoterapeutti (ACC) ja varhaiskasvatuksen opettaja. Hän työskentelee yrityksessä Lyhytterapiapalvelu Peltoniemi Tmi muun muassa narsistisen vallankäytön uhreiksi joutuneiden asiakkaiden kysymysten parissa.

Lisätiedot
Tuotekoodi

Ajankohtaista